© Copyright 2020 - SHLUJ "Universiteti Marin Barleti" - Tiranë.
Të Gjitha Të Drejtat Të Rezervuara

Cel: +355 69 20 62 086 / +355 69 20 41 222
Email:info@umb.edu.al

FAKULTETI I SHKENCAVE TË APLIKUARA DHE INDUSTRIVE KREATIVE

PEDAGOGET

Prof.As. Dr. Arbana KADRIU
Prof.As. Dr. Arbana KADRIU
Pedagoge

Përgjegjëse e komanduar e Departamentit të Shkencave të Aplikuara dhe Kompjuterike

Dr. Jonila PRIFTI
Dr. Jonila PRIFTI
Pedagoge

Përgjegjëse e komanduar e Departamentit të Arkitekturës dhe Dizajnit

Dr. Luan BEKTESHI
Dr. Luan BEKTESHI
Pedagog

Departamenti i Shkencave të Aplikuara dhe Kompjuterike

Dr. Eugen MUSTA
Dr. Eugen MUSTA
Pedagog

Departamenti i Shkencave të Aplikuara dhe Kompjuterike

Msc. Esmeralda MIHANA (KAZIA)
Msc. Esmeralda MIHANA (KAZIA)
Pedagoge

Departamenti i Shkencave të Aplikuara dhe Kompjuterike

Msc. Andi GJOKUTAJ
Msc. Andi GJOKUTAJ
Pedagog

Departamenti i Shkencave të Aplikuara dhe Kompjuterike

Mps. Amir ESMAEILAKHTAR
Msc. Amir ESMAEILAKHTAR
Pedagog

Departamenti i Shkencave të Aplikuara dhe Kompjuterike

Msc. Migena BUZRA
Msc. Migena BUZRA
Pedagoge

Departamenti i Shkencave të Aplikuara dhe Kompjuterike

Msc. Mirela SINA*
Msc. Mirela SINA*
Pedagoge

Departamenti i Shkencave të Aplikuara dhe Kompjuterike

Dr. Silvana SUKAJ
Dr. Silvana SUKAJ
Pedagoge

Departamenti i Arkitekturës dhe Dizajnit

Dr. Jonida KËLLEZI
Dr. Jonida KËLLEZI
Pedagoge

Departamenti i Arkitekturës dhe Dizajnit

Ark. Spartak BAGLLAMAJA
Ark. Spartak BAGLLAMAJA
Pedagog

Departamenti i Arkitekturës dhe Dizajnit

Ark. Oltion LUGA
Ark. Oltion LUGA
Pedagog

Departamenti i Arkitekturës dhe Dizajnit

Ark. Anjeza LLUBANI
Ark. Anjeza LLUBANI
Pedagoge

Departamenti i Arkitekturës dhe Dizajnit

Ark. Ajda ÇARÇANI
Ark. Ajda ÇARÇANI
Pedagog

Departamenti i Arkitekturës dhe Dizajnit

Msc. Zamira GERRA
Msc. Zamira GERRA
Pedagoge

Departamenti i Industrive Kreative

Msc. Xhiljola ABDIHOXHA
Msc. Xhiljola ABDIHOXHA
PedagogE

Departamenti i Industrive Kreative

Msc. Albi NGJELA
Msc. Albi NGJELA
Pedagog

Departamenti i Industrive Kreative

Msc. Edlira SUÇI
Msc. Edlira SUÇI
Pedagoge

Departamenti i Industrive Kreative

Msc. Anisa KASO
Msc. Anisa KASO
Pedagoge

Departamenti i Industrive Kreative

Prof.As. Dr. Arbana KADRIU
Prof.As. Dr. Arbana KADRIU
Pedagoge

Përgjegjëse e komanduar e Departamentit të Shkencave të Aplikuara dhe Kompjuterike

Dr. Luan BEKTESHI
Dr. Luan BEKTESHI
Pedagog

Departamenti i Shkencave të Aplikuara dhe Kompjuterike

Dr. Eugen MUSTA
Dr. Eugen MUSTA
Pedagog

Departamenti i Shkencave të Aplikuara dhe Kompjuterike

Msc. Esmeralda MIHANA (KAZIA)
Msc. Esmeralda MIHANA (KAZIA)
Pedagoge

Departamenti i Shkencave të Aplikuara dhe Kompjuterike

Msc. Andi GJOKUTAJ
Msc. Andi GJOKUTAJ
Pedagog

Departamenti i Shkencave të Aplikuara dhe Kompjuterike

Mps. Amir ESMAEILAKHTAR
Msc. Amir ESMAEILAKHTAR
Pedagog

Departamenti i Shkencave të Aplikuara dhe Kompjuterike

Msc. Migena BUZRA
Msc. Migena BUZRA
Pedagoge

Departamenti i Shkencave të Aplikuara dhe Kompjuterike

Msc. Mirela SINA*
Msc. Mirela SINA*
Pedagoge

Departamenti i Shkencave të Aplikuara dhe Kompjuterike

Dr. Jonila PRIFTI
Dr. Jonila PRIFTI
Pedagoge

Përgjegjëse e komanduar e Departamentit të Arkitekturës dhe Dizajnit

Dr. Silvana SUKAJ
Dr. Silvana SUKAJ
Pedagoge

Departamenti i Arkitekturës dhe Dizajnit

Dr. Jonida KËLLEZI
Dr. Jonida KËLLEZI
Pedagoge

Departamenti i Arkitekturës dhe Dizajnit

Ark. Spartak BAGLLAMAJA
Ark. Spartak BAGLLAMAJA
Pedagog

Departamenti i Arkitekturës dhe Dizajnit

Ark. Oltion LUGA
Ark. Oltion LUGA
Pedagog

Departamenti i Arkitekturës dhe Dizajnit

Ark. Anjeza LLUBANI
Ark. Anjeza LLUBANI
Pedagoge

Departamenti i Arkitekturës dhe Dizajnit

Ark. Ajda ÇARÇANI
Ark. Ajda ÇARÇANI
Pedagog

Departamenti i Arkitekturës dhe Dizajnit

Msc. Zamira GERRA
Msc. Zamira GERRA
Pedagoge

Departamenti i Industrive Kreative

Msc. Xhiljola ABDIHOXHA
Msc. Xhiljola ABDIHOXHA
PedagogE

Departamenti i Industrive Kreative

Msc. Albi NGJELA
Msc. Albi NGJELA
Pedagog

Departamenti i Industrive Kreative

Msc. Edlira SUÇI
Msc. Edlira SUÇI
Pedagoge

Departamenti i Industrive Kreative

Msc. Anisa KASO
Msc. Anisa KASO
Pedagoge

Departamenti i Industrive Kreative

REGJISTROHU NË NEWSLETTER