© Copyright 2019 - SHLUJ "Universiteti Marin Barleti" - Tiranë. Të Gjitha Të Drejtat Të Rezervuara

Kerkimi Aplikuar dhe Inovacioni

Kërkimi i aplikuar dhe inovacioni janë konceptuar si një bashkëveprim i pedagogëve dhe studentëve dhe partnerëve të komunitetit dhe industrisë duke ofruar mundësi për studentët që të aplikojnë aftësitë në auditorë drejt rezultateve të matshme dhe praktike. Pedagogët dhe studentët mund të shpikin, ndërtojnë dhe mësojnë të zgjidhin probleme të ndryshme nëpërmjet mjeteve dhe teknologjisë moderne. Në një mjedis krijues, ata kanë mundësi të përfshihen në projekte bashkëpunuese që nxisin të nxënit dhe të menduarit kritik në fusha multidisiplinare. Studentët mund të eksplorojnë, zbulojnë e krijojnë gjëra të reja duke përdorur një sërë mjetesh dhe materialesh, të kodojnë një faqe interneti të një biznesi të ri, të zbulojnë metoda më efikase për një kompani që synon rritjen e klientëve të saj, të projektojë ndërtesa, apo t’i rehabilitojë, të krijojë dhe aplikojë strategji brandimi.

KAMPUSI
 • Kampusi 1:
  Tiranë, Rruga e Kosovarëve, (pranë digës së Liqenit Artificial) Nd. 37, H.1, No.5, 1019
 • Cel: +355 69 20 62 086 / +355 69 20 41 222
 • Email:info@umb.edu.al
 •  
 • Zyra e Financës:
 • Tel: +355 4 220 0173
 • Email: accounting@umb.edu.al
 •  
 • Kampusi 2:
  Tiranë, Rruga Frang Bardhi, Selitë
 • Cel: +355 69 20 67 247
 • Email: mastersecretary@umb.edu.al
STUDIME & PRANIME
 • Zyra e Pranimit:
 • Cel: +355 69 20 41 222
 • Email: admissions@umb.edu.al
 •  
 • Sekretaria Bachelor:
 • Cel: +355 69 40 96 362
 • Email: secretary@umb.edu.al
 •  
 • Sekretaria Master:
 • Cel: +355 69 20 67 247
 • Email: mastersecretary@umb.edu.al
KONTAKTO ME NE